Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@07:42:43 GMT

زگیل تناسلی چیست؟ علائم، عوارض و درمان آن

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۶۱۷۵

زگیل تناسلی چیست؟ علائم، عوارض و درمان آن

 زگیل‌های تناسلی در نتیجه آلوده شدن با ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) بوجود می‌ایند. بعضی از انواع ویروس پاپیلومای انسانی باعث بوجود آمدن زگیل‌های تناسلی می‌شوند، درحالیکه بقیه انواع بقیه انواع ویروس پاپیلومای انسانی باعث ابتلا به سرطان می‌شوند.

علائم ابتلا به زگیل تناسلی
در زنان زگیل‌های تناسلی می‌توانند در فرج، دیواره‌های واژن، ناحیه بین آلت جنسی و مقعد و گردنه رحم ظاهر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مردان این زگیل‌ها بر بالا یا دور آلت جنسی، روی کیسه بیضه و یا مقعد ظاهر می‌شوند. همچنین این زگیل‌ها می‌توانند در دهان و یا روی زبان افرادیکه رابطه جنسی دهانی با فرد آلوده داشته‌اند، ظاهر شوند. نشانه‌ها و علائم زگیل‌های تناسلی شامل:

تورم‌های کوچک، توسی و یا رنگ پوست در ناحیه تناسلی
چندین زگیل نزدیک به هم که تشکیل شکلی شبیه گل کلم می‌دهند
خارش و یا ناراحتی در نواحی جنسی
خونریزی هنگام رابطه جنسی
اغلب زگیل‌های تناسلی آنقدر کوچک هستند که نمی‌شود آن‌ها را با چشم غیر مسلح دید، اما بعضی اوقات این زگیل‌ها تکثیر شده و در دسته‌های کوچک خود را نشان می‌دهند.


دلایل ابتلا به زگیل تناسلی
ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) باعث بوجود آمدن زگیل‌های تناسلی می‌شود. ویروس پاپیلومای انسانی حدود ۴۰ شاخه دارد که بیشتر زگیل‌ها در نتیجه ابتلا به شاخه‌های ۶ و ۱۱ این بیماری بوجود می‌ایند. زگیل‌های تناسلی در تماس جنسی منتقل می‌شود. در بیشتر مواقع سیستم ایمنی بدن شروع به کشتن زگیل‌ها کرده و از رشد آن‌ها جلوگیری می‌نماید. افرادیکه بیشتر از بقیه در خطر این بیماری هستند، شامل:

رابطه جنسی محافظت نشده با چندین شریک جنسی
ابتلا به سایر عفونت‌های جنسی
رابطه جنسی با فردیکه در مورد سابقه جنسی وی چیزی نمی‌دانید
زندگی جنسی فعال در دوران جوانی


عوارض ابتلا به زگیل تناسلی
سرطان دهانه رحم با ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) مرتبط می‌باشد. بعضی از انواع ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) با سرطان فرج، مقعد و آلت جنسی مردان مرتبط می‌باشند. هرچند ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) همیشه باعث ابتلا به سرطان نمی‌شود، اما افراد مبتلا در خطر بیشتری نسبت به سایر افراد هستند و می‌بایست بطور منظم برای آزمایش پاپ اسمیر مراجعه نمایند.
زگیل‌های تناسلی ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در دوران بارداری شوند. زگیل‌های بزرگ شده می‌توانند ادرار کردن را مشکل کند. در موارد نادر نوزادی که مادرش مبتلا به این بیماری است، در دهان خود زگیل می‌زند و برای برداشتن زگیل و باز کردن راه تنفس وی تحت جراحی قرار بگیرد.


چگونگی درمان زگیل‌های تناسلی
متاسفانه درمانی برای کشتن ویروس پاپیلومای انسانی که عامل بوجود آمدن این زیگل هاست وجودندارد. پزشکتان می‌تواند زگیل‌ها را با لیزر، منجمد کردن و یا دارو‌های شیمیایی از بین ببرد. برای زگیل‌های بزرگ و یا زگیل‌هایی که سخت درمان می‌شوند، جراحی لازم است. بااینحال بازهم امکان برگشت بیماری وجود دارد.
پیشگیری از ابتلا به زگیل‌های تناسلی
بهترین راه برای پیشگیری از این بیماری پرهیز از رابطه جنسی پرخطر و محدود کردن رابطه جنسی با یک فرد غیر مبتلا است. استفاده از کاندوم هم یکی از دیگر از راه‌های پیشگیری است، هرچند که این گزینه از آنجا که کاندوم همه آلت جنسی و نواحی اطراف آن را نمی‌پوشاند، خطر ابتلا را بصورت ۱۰۰ کاهش نمی‌دهد. همچنین یک واکسن بنام گارداسیل (Gardasil) جلوی شاخه‌های خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی که باعث ابتلا به زگیل‌های تناسلی می‌شود، وجود دارد که می‌شود در زنان ۹ تا ۲۶ ساله و مردان ۱۱ تا ۲۱ ساله استفاده شود. نوع دیگری واکسن بنام سراویکس (Cervarix) در برابر ابتلا به سرطان دهانه رحم محافظت کرده، اما تاثیری برروی زگیل‌های تناسلی ندارد، این واکسن برای زنان بین ۱۰ تا ۲۵ سال قابل استفاده است.     منبع:راستینه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر زگیل تناسلی رابطه جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۶۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل