Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@04:28:03 GMT

دلیل انجام آزمایش HPV چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۴۸۰۵

دلیل انجام آزمایش HPV چیست؟

HPV گروهی متشکل از بیش از ۶۰ نوع ویروس است که بعضی از آن‌ها باعث زگیل تناسلی می‌شوند. طی بررسی‌ها برای زگیل  تناسلی، ممکن است پزشکتان برای بررسی HPV نیز آزمایشی پیشنهاد دهد.

به گزارش تابناک، برای زنان این بدین معنی است که باید برای بررسی هرگونه تغییری در دهانه‌ی رحم که ممکن است نشانه‌ای از عفونت HPV باشد، آزمایش پاپ اسمیر انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است عفونت HPV در زنان به سرطان رحم ختم شود. پس بسیار مهم است که آزمایش پاپ اسمیر را زودهنگام انجام دهید تا وجود هر عفونتی در رحمتان را بررسی کنید. هرچند انواع HPV که زگیل تناسلی ایجاد می‌کنند، باعث سرطان نمی‌شوند.

همانطور که می‌دانید در زنان ۳۰ سال و بیشتر، انجام هر دو تست HPV و تست پاپ اسمیر تشخیص تغییرات سلول‌های دهانه رحم را خیلی راحتتر می‌کند.
اگر هر دو تست منفی (نرمال) باشد، با اطمینان می‌توان تست پاپ اسمیر و HPV را ۳ سال بعد انجام داد. (البته سایر عوامل خطر را نیز باید در نظر داشت)
برای زنان بالاتر از ۳۰ سال تست HPV در طول یک تست پاپ اسمیر عادی بهترین راه تشخیص زودهنگام پیش بدخیمی در دهانه رحم می‌باشد.
باز هم تکرار می‌شود که مجموع این دو تست نتایجی کاملاً قابل اطمینان دارند.
اگر هر دو تست نرمال باشد تست‌ها باید فقط هر ۳ سال یکبار تکرار شوند.
اجماع متخصصین، انجام تست HPV را در زنان زیر ۳۰ سال توصیه نمی‌نماید.
اگر هر دو تست HPV و پاپ اسمیر نرمال باشد، خطر ایجاد تغییرات سرطانی حداقل تا سه سال آینده ناچیز است.
اکثر عفونت‌های HPV بدون درمان از بین می‌روند.
دلیل آن این است که سیستم ایمنی ویروس‌ها را تشخیص می‌دهد و آن را نابود می‌سازد.
اگر این امر اتفاق نیفتد و HPV سال‌ها بماند ممکن است منجر به تغییرات پیش سرطانی شود.
HPV در سرطان دهانه رحم یافت می‌شود.
اکثر مردمی که آزمایش HPV شان مثبت است در خطر سرطان دهانه رحم نیستند.
برای اینکه آن‌ها فقط به مدت کوتاهی آلوده به ویروس می‌مانند؛ بنابراین زنان با آزمایش پاپ اسمیر نرمال که تست HPV مثبت دارند، معمولا در ۶ تا ۱۲ ماه مجدداً تست HPV از آن‌ها گرفته می‌شود.
تست مثبت، بار دوم بدین معنی نیست که خطر سرطان دهانه رحم خیلی بزرگ است.

اگر پزشک تائید می‌کند که زگیل تناسلی دارید، باید برای درمان‌های موجود برای بیماریتان با او صحبت کنید. یک راه این است که اجازه دهید خود بدن به مقابله با آن بپردازد و زگیل‌های تناسلی خود ناپدید شوند. شما باید محل عفونت را تا جای ممکن خشک نگه دارید و لباس‌های نخی بپوشید تا اجازه دهید زگیل‌ها از بین بروند.

اگر زگیل‌ها ناراحت کننده هستند، درمان‌های مختلفی برای برداشتن آن‌ها وجود دارد. در ذهن داشته باشید که اگر درمان نتواند ویروسی را که زگیل‌ها را بوجود می‌آورد درمان کند، زگیل‌ها ممکن است بعد از درمان دوباره نمایان شوند.
هنگام مبتلا بودن به این زگیل فعال از HPV، از داشتن رابطه‌ی جنسی بپرهیزید. زیرا در این زمان بیشترین امکان انتقال وجود دارد.
پزشک ممکن است کرم یا روغن‌های دارویی برایتان تجویز کند که مستقیما روی محل زگیل‌های تناسلی استفاده میشوند که از انتشار آن‌ها به سایر نقاط جلوگیری و به بهبود آن‌ها کمک کند. همچنین میتوانید از پزشکتان راجع به تزریق ماده‌ای به نام اینترفرون به زگیل‌ها برای برداشتن آن‌ها سوال کنید.
زگیل‌های تناسلی را میتوانید با کرایو (فریز کردن) فریز کنید یا با الکتروکاتریزیشون آن‌ها را بسوزانید. پزشکتان باید این پروسه‌ها را برایتان توضیح دهد و شما را از هرگونه خطر و عارضه‌ی جانبی مطلع کند.
به طور کلی، تقریبا تمام درمان‌ها برای زگیل تناسلی HPV غیر موثر اند که بازگشت بیماری طی ۶ ماه در ۷۰-۳۰ % افرادی که درمان شده اند، دیده شده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: آزمایش HPV اچ پی وی ویروس زگیل تناسلی سرطان رحم ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی

به گزارش ان‌بی‌سی نیوز، پژوهش جدیدی که در نشریه «ساینتفیک ریپورتز» منتشر شد، نشان می‌دهد که علت وزوز گوش احتمالا شبیه سندرم اندام کاذب (خیالی) است؛ وضعیتی که در آن فرد در عضوی که آن را از دست داده‌ است، احساس درد می‌کند.

«استفان میسون»، شنوایی‌سنج بالینی در «بوستون» و نویسنده ارشد این پژوهش، توضیح می‌دهد: این در واقع زمانی است که گوش مقداری از شنوایی‌اش را از دست داده و مغز دیگر اطلاعات شنیداری دریافت نمی‌کند، بنابراین سعی می‌کند با افزایش فعالیتش این کم‌شنوایی را جبران کند؛ در نتیجه فرد مبتلا صداهایی را می‌شنود که وجود ندارند.

میسون در ادامه می‌افزاید: این درک از پدیده وزوز گوش در جامعه علمی چندان استقبال نشد. زیرا معمولا فرض بر این است که فرد مبتلا به وزوز گوش از قبل دچار مشکل کم‌شنوایی بوده است. با این حال افراد مبتلا به وزوز گوش در آزمایش‌های شنوایی‌سنجی عملکردی طبیعی دارند. مثل آزمایش اودیومتری با صدای خالص (PTA/Pure Tone Audiometry) که فرد با شنیدن صدای بوق دستانش را بلند می‌کند و بدین ترتیب تا پایین‌ترین تن صدایی را که می‌شنود اندازه‌گیری کنند.

اما یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که آزمایش صدای خالص اعصاب حساس به صداهای ملایم‌تر را ارزیابی می‌کند و کاهش شنوایی پنهان ناشی از آسیب به اعصاب شنوایی گوش داخلی را که به صداهای بلندتر حساس است، در نظر نمی‌گیرد.

میسون گفت: ما اکنون می‌دانیم که تست شنوایی کل داستان را به ما نمی‌گوید.

در پژوهشی که انجام شد، ۲۹۴ شرکت‌کننده در رده سنی ۱۸ تا ۷۲ سال شرکت کردند که همگی در آزمایش اودیومتری با صدای خالص عملکرد طبیعی داشتند. شرکت‌کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: ۲۰۱ بزرگسال که هرگز وزوز گوش نداشتند، ۶۴ نفر که وزوز گوش موقت داشتند و ۲۹ نفر که حداقل به مدت شش‌ماه وزوز گوش ثابت داشتند.

متخصصان از طریق آزمایش کاهش شنوایی شامل گذاشتن الکترودهایی در کانال‌ گوش و روی پوست سر شرکت‌کنندگان، فعالیت عصب شنوایی گوش داخلی و مغز در پاسخ به صداهای کلیکی را اندازه‌گیری کردند. این پژوهش نشان داد بیماران مبتلا به وزوز احتمالا اعصاب شنوایی آسیب‌دیده دارند که دیگر سیگنال‌ها را به مغزشان ارسال نمی‌کند و این حالت موجب نوعی فعالیت مغز می‌شود که به واسطه آن بیماران صدای زنگ، وزوز یا خش‌خش می‌شنوند.

بر اساس این پژوهش، ۱۵ درصد بزرگسالان در سراسر جهان وزوز گوش دارند. به گفته میسون، هر کاری که برای درک بهتر دلیل وزوز گوش انجام شود، گام مهمی به سوی درمان است.

این پژوهش دریافت افرادی که وزوز گوش دارند، اغلب برای خوابیدن با مشکل مواجه‌اند و احساس اضطراب یا افسردگی می‌کنند.

بنابر اعلام ایندیپندنت، «آنیرودا دشپند»، رئیس بخش علوم گفتارــزبان‌ــ‌شنوایی دانشگاهی در نیویورک، می‌گوید: اگرچه برای وزوز گوش هیچ درمانی وجود ندارد، کارهای ساده‌ای هستند که افراد می‌توانند برای محافظت از خود و پیشگیری از ابتلا به این بیماری انجام دهند. به گفته او، شایع‌ترین علت کم‌شنوایی در سال‌های اخیر گوش دادن به موسیقی با هدفون یا بلندگو با صدای زیاد است و اگرچه برای اعلام یک درجه ایمن برای صدا هنوز آزمایش‌های بسیاری موردنیاز است، او تاکید می‌کند که نباید صدای گوشی را بلندتر از ۵۰ درصد حداکثر صدا بالا برد.

دشپند همچنین توصیه می‌کند: در محیط‌هایی که نمی‌توان صداهای اطراف را کنترل کرد مانند کنسرت‌ها، می‌توانید برای کنترل بلندی صدا از گوش‌گیر استفاده کنید.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس