Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اورولوژیست با بیان اینکه واکسن HPV که اکنون وارد کشور شده تنها در برابر 4 نوع ویروس که در ایران از شیوع کم‌تری برخوردار است ایمنی ایجاد می‌کند، اظهار کرد: ضروری است واکسنی مطابق نیاز کشور تولید شود.

دکتر محمدرضا صفری‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره واکسن HPV گفت: در تمام کشورهای پیشرفته تزریق واکسن HPV در برنامه واکسیناسیون کشور گنجانده شده است اما متاسفانه در کشور ما علی‌رغم شیوع بالای بیماری «زگیل تناسلی» هنوز این واکسن در برنامه کشوری دیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تزریق این واکسن برای تمام کودکان 9 تا 13 سال لازم و ضروری است، افزود: عدم دریافت این واکسن می‌تواند خطر ابتلا به زگیل تناسلی را برای افراد به دنبال داشته باشد. زگیل تناسلی به دنبال داشتن رابطه جنسی با فرد آلوده به افراد منتقل می‌شود، بنابراین باید تمام کودکان واکسینه شوند تا در دوره جوانی و پس از ازدواج درگیر این بیماری خطرناک نشوند.

این اورولوژیست خاطرنشان کرد: سن طلایی دریافت واکسن 9 تا 13 سالگی است اما در مواردی می‌توان برای افراد تا 26 سال نیز تزریق کرد اما پس از این محدوده سنی، دریافت واکسن هیچ تاثیر مثبتی نخواهد داشت.

صفری‌نژاد با توجه به خطرات ابتلا به زگیل تناسلی، یادآور شد: افرادی که به زگیل تناسلی مبتلا می‌شوند در معرض خطر ابتلا به سرطان ناحیه تناسلی، دهان، حلق و حنجره قرار می‌گیرند.

وی با توجه به واردات واکسن HPV به کشور، تصریح کرد: زگیل تناسلی دارای 100 نوع ویروس است که واکسنی که اکنون در خارج از کشور تولید شده و وارد می‌شود صرفا در برابر 4 نوع این ویروس از قبیل ویروس 6، 11، 16 و 18 مقاومت ایجاد می‌کند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی این 4 نوع ویروس شایع است، آنها واکسنی تولید کرده‌اند که بتوانند بر علیه آن مقابله کنند اما این در حالی است که در کشور ما سایر ویروس‌ها شایع است و این 4 نوع از شیوع کم‌تری دارد بنابراین ضروری است در کشور واکسنی تولید شود که بر علیه ویروس‌های شایع مقابله کند.

صفری‌نژاد خاطرنشان کرد: واکسنی که اکنون وارد کشور شده باید در سه نوبت به افراد تزریق شود که تزریق آن هزینه‌های زیادی را به افراد متحمل می‌کند بنابراین ضروری است وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر این خدمت را تحت پوشش قرار دهند.

وی افزود: در کشورهای اروپایی و آمریکایی تزریق این واکسن تحت پوشش و حمایت دولت به همین دلیل مردم به موقع برای دریافت این واکسن اقدام می‌کنند.

این اورولوژیست یادآور شد: رسانه‌ها باید در خصوص تزریق این واکسن برای کودکان فرهنگ‌سازی کنند تا مردم در این خصوص آگاهی لازم داشته باشند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته